Tepelně opracované masné výrobky - polosuché salámy

Výrobky nejsou v plastovém obalu a dlouhodobým skladováním ztrácí úbytek vody na hmotnosti. Doporučujeme spotřebovat výrobky co nejdříve!

Polosuché salámy se skladují zásadně v rozvěšeném stavu (výrobky se nesmí vzájemně dotýkat) při teplotě do +5°C, relativní vlhkosti vzduchu do 75% (maximálně 80%) a proudění vzduchu minimálně 0,3 m/s (tj. v dobře větratelné místnosti). Při nedodržení skladovacích podmínek hrozí nebezpečí zaplísnění povrchu salámu!

Název výrobku Složení výrobku, obal, obsah tuku Minimální trvanlivost
Turistický salám otický

Turistický salám otický
Vepřové maso, hovězí maso, jedlá sůl (max. 3,9%), směs koření.

Antioxidant: dusitan sodný
Obsah tuku: maximálně 41%
14 dnů
Pálivý paprikový salám

Pálivý paprikový salám
Vepřové maso, hovězí maso, jedlá sůl (max. 3,9%), směs koření.

Antioxidant: dusitan sodný
Obsah tuku: maximálně 46%
14 dnů