Tepelně opracované masné výrobky - sekané výrobky

Název výrobku Složení výrobku, obal, obsah tuku Minimální trvanlivost
Špekáčky
Vepřové maso, hovězí maso, pitná voda, mouka, jedlá sůl, rostlinná bílkovina, škrob, směs koření.

Stabilizátor: E450, E451
Antioxidant: kyselina askorbová, dusitan sodný
Obsah tuku: maximálně 39%
5 dnů
Jemné párky

Jemné párky
Vepřové maso, hovězí maso, pitná voda, mouka, jedlá sůl, rostlinná bílkovina, škrob, směs koření.

Sabilizátor: E450, E451
Antioxidant: kyselina askorbová, dusitan sodný
Obal: jedlé klihovkové střevo
Obsah tuku: maximálně 33%
5 dnů
Otické klobásy

Otické klobásy
Vepřové maso, hovězí maso, jedlá sůl max. 2,8%, směs koření, škrob, dusitan sodný.

Obsah tuku: maximálně 25%
10 dnů
Trampské cigáro

Trampské cigáro
Vepřové maso, hovězí maso, jedlá sůl max. 2,8%, rostlinná bílkovina, směs koření, dusitan sodný.

Stabilizátor: E450, E451
Obsah tuku: maximálně 40%
5 dnů