Tepelně opracované masné výrobky - uzená masa vařená

Název výrobku Složení výrobku, obal, obsah tuku Minimální trvanlivost
Uzená vařená krkovice
bez kosti


Uzená vařená krkovice bez kosti
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 3,5%), směs koření.

Stabilizátor: E450, E451
Antioxidant: dusitan sodný
7 dnů
Uzený vařený bok

Uzený vařený bok
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 3,5%), směs koření.

Stabilizátor: E450, E451
Antioxidant: dusitan sodný
7 dnů
Uzený vepřový
vařený jazyk


Uzený vepřový jazyk
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 3,5%), směs koření.

Stabilizátor: E450, E451
Antioxidant: dusitan sodný
21 dnů
Uzená vepřová kýta
bez kosti


Uzená vepřová kýta bez kosti
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 3,5%), směs koření.

Stabilizátor: E450, E451
Antioxidant: dusitan sodný
5 dnů
Uzené vepřové koleno

Uzené vepřové koleno
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 3,5%), směs koření.

Stabilizátor: E450, E451
Antioxidant: dusitan sodný
21 dnů
Uzený vepřový ocásek
s kostí


Uzený vepřový ocásek s kostí
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 4,5%).

Antioxidant: dusitan sodný
7 dnů
Uzená vepřová žebírka

Uzená vepřová žebírka
Vepřové maso, jedlá sůl (max. 4,5%).

Antioxidant: dusitan sodný
7 dnů