Tepelně opracované masné výrobky - vařené výrobky

Název výrobku Složení výrobku, obal, obsah tuku Minimální trvanlivost
Jaternice

 Jaternice
Vepřové maso, pitná voda, žemle, vepřová játra, jedlá sůl, směs koření.

Obsah tuku: maximálně 35%
2 dny
Kroupová jelítka

Kroupové jelítko
Vepřové maso, vepřová krev, pitná voda, kroupy, směs koření, jedlá sůl.

Obsah tuku: maximálně 30%
2 dny
Jelítkový prejt
Vepřové maso, vepřová krev, pitná voda, kroupy, směs koření, jedlá sůl.

Obsah tuku: maximálně 30%
21 dnů
Jaternicový prejt
Vepřové maso, pitná voda, žemle, vepřová játra, jedlá sůl, kroupy, směs koření.

Obsah tuku: maximálně 35%
21 dnů
Tlačenka

Tlačenka
Vepřové maso, pitná voda, srdce, směs koření, jedlá sůl.

Obsah tuku: maximálně 19%
21 dnů
Tlačenka tmavá

Tlačenka tmavá
Vepřové maso, vepřová krev, pitná voda, vepřové srdce, směs koření, jedlá sůl.

Obsah tuku: maximálně 25%
21 dnů
Vařený lalok

Vařený lalok
Vepřový lalok, jedlá sůl.
2 dny